kasterborous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durumdayım sizinle ve aşırı olduğunu düşünmüyorum. En çok bu şekilde bulaşıyor. Çevremde evden hiç çıkmayıp Eve Sipariş getiren firmalardan ürünleri ve poşetleri temizlemediği için virüs kapan tanıdıklarım oldu.

Ben minimum 6 saat bekletiyorum balkonda aldığım her şeyi, daha sonra aşağıya görselini bırakacağım ürünle bi bez yardımıyla silerek kullanıyorum.
Poşetleri değişmiyorum çünkü yüzeylerde 6 saat canlı kalabildiği açıklandı. Çöp poşeti olarak kullanmaya devam ediyorum

DSÖ'nün virüs havada asılı kalabiliyor açıklamasından sonra, çoluğu çocuğu da sokağa çıkardığımızda hiçbir yeri elletmiyoruz mecburen.

Tedbirli olmakta fayda var valla ne olacağı hiç belli olmaz..

Not: Hayatımda ilk defa Damacanalara banyo yaptırdım küvette )
Tedbiri elden bırakmamak iyidir diyelim o zaman hocam, böyle devam.

MythDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapalı alanlarda kesinlikle maskesiz dolaşmıyorum ve ellerimi sık sık 20 saniye sabunluyorum. Onun dışında eski hayatıma aynı şekilde devam ediyorum ve takıntı haline getirmiyorum. Psikolojimi hiç bozamam çünkü. Virüsten kötüsü psikolojiyi bozup hasta olmak.
Maskeyi ben de eksik etmiyorum. Ellerimi yıkamakla beraber, küçük bir şişede kolonya duruyor masamda. Ara sıra bir iki fıs ellerime sıkıyorum.