kadioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır size cahil demedim. Fanboy olduğunuz için tepki vermek istedim. Intelin güzel modelleri vardır AMD'nin güzel modelleri vardır. Ben ikisinin de sahibi değilim kimin ne aldığı da umurumda değil ancak intelden şaşma demek bence yanlış. İyi forumlar dilerim kimseye bilgisiz veya amatör dediğim yok
ben hemşire bir kadınım fanlığım iyileştirmek her zaman ataların sözlerine güvenmişimdir, ve her zaman kalitenin sonuçlarını almışımdır ne demiş dedelerimiz: '' Ucuz etin, yahnisi yenmez. '' oynanan oyunlarda bile, intel ekran kart desteği gerekiyor bir çoğuna bu fanlık değil bilgi ve tecrübedir '' AMD '' al 3 sene iyi çalışsın 4 sene görürsün neresinden nasıl patlaklar çıkıyor, veya hangi işletim sistemin de hangi uyumu sağlamıyor ve ya hangi ekran kartı hangi işletim sisteminde driver çözme diye youtube videoları aratıyorsunuz iyi forumlar dilerim.

sontorun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocalarım elimdeki bilgisayar şu ;
İntel i5 6402P İşlemci
6 GB Gtx 1060 ekran kartı
8 GB Ram
240GB SSD
1 TB HDD

bu bilgisayarı satıp yerine bunu almak istiyorum (sıfır) :
AMD RYZEN 5 - 2600 islemci
16 GB RAM DDR4
A320M Anakart
240 GB SSD
500W Power
8 GB 256 Bit Sapphire RX 580 ekran karti

Bu bilgisayarın fiyatı 4000 TL sizce kendi bilgisayarımı satıp buna geçmelimiyim arasında nasıl bir fark var ? Bilgisayarda en önemli işim montaj grafik ve oyun oynuyorum.

5000 TL'ye kadar bu sistem çok iyi olur dediğiniz sistemler var mı (Montaj,grafik ve oyun için)
https://versus.com/tr/amd-ryzen-5-26...-core-i5-6402p

sadece işlemci kıyaslaması bu