Sen diyorsun ki benim çekiliş sayfam yok sadece arkadaşlarıma çekilişlerin yalan olduğunu kanıtlamak için böyle bir program istiyorum değil mi?
1-Öyle diyorsun da neden konuyu açarken 'istediğim kullanıcıların çıkabilmesini seçebildiğim ücretli/ücretsiz sistem arıyorum.
15k yorum mevcut.' şeklinde yazıyorsun: Açık açık desene kanıtlamak için böyle bir programa ihtiyacım var diye.
2- 20 Mayıs tarihinde açmış olduğun konuya bu şekilde bir yazı yazmışsın : '
Yeni başlattığımız gerçek bir çekiliş için takviye amaçlı takipçi alınacaktır....
Konu Linki:
https://www.r10.net/instagram/236487...post1077133634
3- 10 Mayıs tarihinde
Çekiliş gönderisi hazırlanacaktır diye bir konu açmışsın ve işi vermişsin.
Konu Linki:
https://www.r10.net/tasarimci-ariyor...anacaktir.html
--------
Arkadaşlarına çekilişlerin gerçek olmadığını kanıtlamak için böyle bir yazılım arıyorum diyorsun ama daha önce açtığın konulara bakılırsa kendinde çekiliş düzenliyorsun? Demek ki ortada kanıtlamak için aradığın bir yazılım falan yok, o yazılımı ne için aradığın ortada. Kendini de bizi de kandırmaya çalışma.
Umut fakirin ekmeğidir.Miletin hayalleriyle oynamayın.
Kimseyi kandırmaya çalıştığım yok, hazırlattığım görselleri arkadaş sizlere iletebilir. Aldığım yer ile anlaşamadığımdan görsel kullanılmadı arkadaşa işi verdiğim için ödemesini yaptım. Yine kendi çapınızda araştırmaları hayallerinizle birleştirmeniz bir şey değiştirmeyecek. Böyle ithamlarda bulunmayın! 2.Mesajınız içinde anlaşma sağlamadım, ticaret puanlarıma bakarsanız görebiliyor olmanız lazım ve iki konuda birbirinden farklı hesaplar
Ayrıca bana gösterdiğiniz hassasiyeti çekiliş ile takipçi satan ve alan kişiler içinde göstermenizi istiyorum

Gösterebiliyorsanız, satış konularını baltalamaktan korkmuyorsanız. Nedense sadece soru soran konulara sadece baltalama yapabiliyorsunuz, bu işi ticaret haline getiren insanlara baltalama yapamıyorsunuz? Korkuyor musunuz ban yemekten?
Ayrıca size hiç bir şeyi kanıtlama ihtiyacım yok gerekirse istediğim gibi böyle bir şey de yapabilirim sizi kesinlikle ilgilendirmez, öncelikle bu işi meslek haline getiren insanları karşınıza alın sonra gelin bana burda hesap sorun. Bana hesap soramazsınız da ayrıca öyle bir hakkınız yok.