Par4noiD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfurullah hocam, instagram kategorisine bakarsanız ortalık olmuş çekiliş ile takipçi kim bilir bu sayfaların sahipleri belki r10 da takılıyor, bu tarz insanların büyük kısmı 10.000 takipçi satışı yapsa bile 50 kişiye yine iPhone parası çıkacak duruma gelmezken 12.500₺ değerinde 5 iPhone +powerbank+kulaklık veriyolar. Hizmetlerine ve işlerine kesinlikle baltalama gibi bir amacım yok ancak böyle durumları görünce ayrıntı vermeden hizmet sunan varsa öğrenip denemek istedim saece.

Hocam yorumları bana değilde çekiliş ile takipçi satan kişilere yazsanız daha iyi olur. O konulara hiç böyle yorum yokken ben bunları görüyorum, ben test edip kanıtlama amacıyla yaparken bunu iş haline getiren arkadaşlarımız var.
"Merhabalar, istediğim kullanıcıların çıkabilmesini seçebildiğim ücretli/ücretsiz sistem arıyorum. 15k yorum mevcut." açtığınız konu bu, bu cümleden ne anlıyorsunuz ama objektif olun.. kimse sizin bu iş için yapmadığınızı bu cümleden çıkaramaz uzatmanın alemi yok tekrardan iyi günler diliyorum.