Baya detaylı birşeye benziyor kayıt olmayı denedım ama kayıt olunmuyor, kayıt açıldığınca inceleyeceğim hocam teşekkürler.
Logo işbaşını onerırım hatta suan kampanya yapmıslar %20 ındırım var bırı tavsıye ederse. Kullanımı da cok kolay. Ayrıca musterı hızmetlerı de oldukca ıyı pc nıze baglanıp egıtım verıyorlar.
Mükellef zaten direk oraya üyeliğimi açıp yönledirdi biraz inceledim ama en pratik bu mudur bilemedim açıkcası
Enpara şirketime başvuru yaptım bugün bakalım sonuçlansın inceleyeceğim
Paraşüt kullanıyorum 3 yıldır hocam, fiyatları rakiplerine göre pahalı ancak destek ve mobil uygulama pratik vs konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.
Paraşüt'e bir arkadaşınızın tavsiyesi ile gelirseniz sizde, davet edene 3 ay bedava kullanıyorsunuz.
Evet biraz inceleme fırsatım oldu mobil uygulaması özellikle pratik geldi ama paraşütte logoisbasi gibi direk gib'e fatura iletme vs var mı bilmiyorum cahilim bu konularda biraz o yüzden bu konuyu açtım öğrenebilmek için
Bir yıl bitecek paraşüt kullanıyorum. Basit ve anlaşılır bir sistem.
Bende mükellefle çalışıyorum Logo İş Başına geçiş olacaktı istemedim.
Valla benim haberim olmadı direk mailimle logo isbasına basvurmuslar mail gelince gördüm inceledim ama araştırma yapmak istedim bu konuda.