Hocam evinde egzersiz yapmayan adamın spor salonunda yapacağını nereden çıkardın? ))) Spor yapacak adam her yerde yapar. Sadece vücut ağırlığını kullanarak yapılan egzersizler başlangıç için fazlasıyla yeterlidir. Her gün evinde 50 mekik 50 şınav çekmeye kendini alıştıramayan adamın spor salonunda arnold olacak disipline sahip olması zaten beklenemez.
Spor salonu motivasyonu dediğimiz olay var, ben 7 yaşında aktif spora başladım, lisedeyken milli takıma girdim ve 29 yaşıma kadar aktif olarak spor yaptım. Ne olursa olsun evde yapılanla salonday apılan asla bir tutulamaz. Disiplin salonda daha iyi oturur bunu eski pro sporcu olarak söylüyorum. Herkesin kend düşüncesidir ama salona gelmeden o atmosferi yaşamadan evde nereya kadar disiplinle çalışacaksın. Kaynaklar sınırlıdır. Yani siz 500 kerede söyleseniz evde şöyle olur böyle olur ben ömrümü spora adamışım bana kimse evde spordu bilmemneydi demesin. O salona gideceksin antrenman bittiğinde donunu bile sıkınca su akacak. Ben böyle düşünürüm hocam, spor salonları herdaim motivasyon kaynağı olmuştur.