ymazmustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dr. Calvin Edwin
Sevgili dostum.

Ben Dr. Kuzey İngiltere'de Londra'daki Brondesbury'den Calvin Edwin burada. UBS INVESTMENT Bank Londra şubesinde çalışıyorum. Sana ofisimizden yazıyorum, bu da ikimiz için de büyük yarar sağlayacak. Bölümümde, Grup Yürütme Komitesi üyesi ve Baş Risk Sorumlusu (Büyük Londra Bölge Ofisi) üyesi olarak, yurtdışındaki müşterilerimizden biri ile ilgili bir hesapta 15 milyon sterlin (15 milyon sterlin) deftere nakledilen bir miktar keşfettim. Maalesef karısı ve tek kızı da dahil olmak üzere bir trafik kazasında ölenler.

Sizinle iletişim kurma seçeneği, özellikle bu işlemin hassasiyeti nedeniyle, ikamet yerinizin coğrafi niteliğine bağlıdır. Banka yetkilileri, akrabalardan birinin bu iddiayı ortaya koymasını bekliyor, ancak hiç kimse olmadı. Şahsen akrabaları bulmayı başaramadım. Sizden, bu fonda ölen kişinin akrabası / faydalanıcısının bir sonraki olarak size sunulmasını rica ediyorum, böylece bu 15 milyon sterlinlik hesabın hasılatı, ölen Bay Steve Allen'ın en yakın akrabası olarak banka hesabınıza aktarılacak.

Bu, bu yüzde olarak ödenir veya paylaşılır, benim için% 60 ve sizin için% 40. Talebimizi desteklemek için kullanılacak tüm gerekli yasal belgeleri yedekledim. Tek yapmam gereken isimlerinizi belgelere koymak ve fondan meşru bir faydalanıcı olarak sizi kanıtlamak için onları mahkemede yasallaştırmak.

Şimdi ihtiyacım olan tek şey bu işlemi yapabilmemiz için dürüst işbirliğiniz, gizliliğiniz ve güveniniz. Bunun sizi yasa ihlallerine karşı koruyacak meşru bir anlaşma çerçevesinde yapılacağını garanti ederim. 17 yıldır bu bankada olduğumu ve tüm yasal belgeleri güvence altına alabildiğimi anlamanızı istiyorum, böylece bu fonu devralabilirsin

Lütfen bana şunları verin: Bunu yapmak için birkaç günümüz olduğundan, bu çok ACİL. RİCA EDERİM.

1. Tam ad
2. Doğrudan cep telefonu numaranız
3. İletişim adresiniz
4. Doğum tarihi

Metodik bir arama yaptıktan sonra, bu fırsatı ilginç bulacağınızı ümit ederek sizinle iletişime geçmeye karar verdim. Bu mesajı onayladıktan ve ilginizi belirledikten sonra size daha fazla bilgi vereceğim. Kararınızı en kısa zamanda bana bildirmek için çaba gösterin.

Saygılarımla,
Dr. Calvin Edwin

Yakın zamanda böyle bir mail aldım ve geri döndüm tek yazdığım şey ''no need for haram'' xd

Dr Calvin Edwin göndericisinden 2020-06-02 07:53 tarihinde
Reyis bize de 10 sterlin at ben sana 1 euro atayım