Flappy bence de tutmazdı ama zorluğundan ötürü diye düşünüyorum. Yani o da demişti herkesin oynayabileceği, kaybetme hissinin çok az olduğu oyunlar tutuyor diye. Belki tutundurmaya yönelik olarak aklınızdaki fikirleri eleyebilir ya da birilerinden fikir alarak ilerleyebilirsiniz. Yani neyin tercih edileceği, neyin edilmeyeceği, oynarken neyin eksik geldiğini tespit ederseniz her fikri uygulamaktansa insanların istediğini yaparak daha az vakit harcarsınız diye düşünüyorum. Evet belki oyun sizin oyununuz ve en iyi şekilde geliştirmek, en kreatif şeyleri eklemek istiyorsunuz ama hedef kitleniz istemediği sürece ne kadar mantıklı bilemedim. Tabii nihayetinde hiçbir şey de sağlığınızdan önemli değil.
15 yıldır yazılımla ve weble ilgili birbirinden farklı sektörlerle ilgilendim ama 1 kere bile çevremden, tanıdıklarımdan destek göremedim maalesef. Hep bundan kaybediyoruz. Oyunu gönderiyorum test eder misin diye akrabalarima arkadaşlarıma. Tamam deyip bakmıyorlar aylarca. Sadece bu değil her sektörde, her zamanda durum buydu. O yüzden forumda sormak istedim