Hocam wow daki mantık nasıl? Metin2 gibi mi? Yani mesela kasma sistemi nasıl? Görev yaparak mı kasıyorsun? Yoksa yaratık keserek mi? Mesela knight da ve metin2 de party kurup slot keserek Level kasıyorsun bunda da öyle bir şey var mı? Görev mi yapıyorsun? Pvp sistemi nasıl? Yani mesela knight da cz diye bir harita var oraya giriyorsun iki ırk savaşıyor 20v20 yaptığın zamanlar bile oluyor bunda nasıl?
hocam şöyle özetleyeyim wowu diğer mmoların özelliklerinin çoğu wowdan geçmiştir öncüdür kendisi şöyle bir dipnot geçeyimnormalde görevlerle ilerleniyor ama iki kişi olursanız yakın arkadaş sistemi var satın alırken ref gibi bir şey baya + exp özelliği veriyor (hocam bu arada olay wowda kasmak değil yine son seviyeye gelinceitem seviyesi olayı var knight + gibi değil ksmen benzer
ha bu arada allodsta oynanabilir onun ilk zamanlarında pynamıştım baya hatta oyun görevlisi alımı olduğu zamanlar öyle söyleyeyim oda baya sağlam oyundur kendini sürekli yeniler item görünüşleri binekler konusunda çığır açmıştır kendisi Türkçe olması avantajdır. Ben karakterimi kasınca heybetli görünsün ego yapayım derseniz kesinlikle bu oyunu da öneririm bir ara wowun varisideniliyordu yanlış yönetim yüzünden oyuncu kaybı yaşadı sonradan tekrar canlandı pvpsi eğlencelidir para yatırırsanız baya iyidir para yatırmazsanız oyun parası ile gerçek parayla alınan elmas alınabiliyor belli bir seviyeye gelince oyun parası da gerçekten iyi şekilde kasılabiliyor ama para yatırırsanız işleri hızlandırırsınız kesinlikle..
Temmuz gibi bendebaşlamayı düşünüyorum sıfırbu ikisinden birine muhtemelen wow başlarımo tarihlerde oynuyor olursanız iletişime geçebilirsiniz yardımcı olurum
ayrıca yine bir not:wow normalde çok çok ek paket aldı ama yeni olarak wow classic sürümü çıktı ikisini de incelemenizi öneririm wow classicin avantajı wowda ek paketler satın alınıyor wow classicde ek paket sistemi yok diye biliyorum gözünüzükorkutmasın şuan bunlara rağmen iyi bir konumda olmak için en az paranızın gideceği oyun wowdur. Allods para ister gelişim için ama dediğim gibi sabırlıysanız para yatırmasanızda olur ( eskiden öyle değildi her gün x etkinliği yapılırdı) her günmilyonlarca TLharcanırdı o etkinliklere evet milyonlarca ama şuan durumu kesinlikle daha iyi