Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyin. Hiç bir suretle haberin tamamı, belli bir kısmı ya da alıntı olarak dahil kullanamassın. Özgünleştirsen dahi kullanamassın bir-çok arkadaş aksini belirtmiş o işler öyle kolay değil. Sonuçta sizin karşınızda milyonluk medya şirketleri var çocuklar değil. Yorum haberde illaki kaynak göstermek zorunda yoksa kim sözüne itibar ederki. Hadi bunları es geçelim ya resim olayı örnek Acun hakkında haber yaptın gidip tavşan resmimi koyacan ya da ahmet mehmet hakkında haber yaptın börtü böcek resmimi koyacan. Bakın yıllar önce çok okunan haberleri özgünleştirip eklerdim siteme, çat popüler ajansdan direk mail resimlerini kullandığım için, diğer bir ajans haberini kullandığım için mail attı özgün haber dedim onlarda haberi yapan muhabirimin adını istediler ve siz İstanbuldasınız olay Mardinde geçiyor oraya yolladığınız elemanınızın adını ve iletişim bilgilerini verin dediler şap gibi kaldım. Ben kıvırmaya başladıkça battım sonunda saolsun yine anlayışlı çıktı arkadaş bir aylık abonelikle işi bağladık. İki ajansdan da birer aylık abone olmak zorunda kaldım 400+500 totalde 900 TL bahsettiğim olay 4-5 sene önce. Şimdi ise abone olduğum ajans haricinde kesinlikle biryerden haber eklemiyorum. Anlattıkları bana yeter.