Stabil ve kaliteli internet isteyenler Türksat kullansın, eskiden aboneliği bulunanlara 72 yeni gelenlere 82 tl olan paket şu şekilde 00.00-19.00 100mbps 19.00-00.00 25 mpbs paket. 100mpbs paketten ort 85-95 (wifi) arası hız alıyorum 25mpbs olduğu zaman 24 bile olmuyor sabit 25 mpbs. Ne oyunlarda ping sorunu yaşatır ne kopma olur ne download hızı düşer hiç bişe olmuyor çok zorladım sistemi Her şey dahil, her şey stabil Türkiye şartlarında fiyatına en çok değen şey bu bence TV'de dahil bu pakete bu arada.Bir çoğunu denedim 3 yıldır ne müşteri hizmetlerini aradım ne arıza kaydı oluşturdum ne online işlemlere girip cevap bekledim, adamlar 3 yıl önce kurdu gitti birde geçen yıl yenileyelim mi diye aradılar. Süper bişey 150 lirada olsa bu paketi alırım, youtubede otomatik seçimde direk 1080p 60fps vermesi bile mutlu hissettiriyor eskiden neler çekerdik.Marka karalama gibi olmasın ama 2020de hala dsmart kullanıp 8mpbs internete 120 lira ödeyen arkadaşım var bari stabil olsa iyi, oyuna girdiğimizde en az 2 kere oyundan düşer ve 120+ pingle oynar.