Muhabirlere yapılan açıklamaları alıntılayarak yayınlayabilirsin
İşte örneği;
R10 ailesinin güçlü yorumcusu
@berkancay; a açıklamalarda bulunan
@bLaxiSS; 'öneme gelene kafa atacağım, yumruğumun tadını yemeyen kalmasın bu ne laa' diye haykırırken kendinden geçiyordu
Ne acı, bir şeye muhalefet etmeye, en tabi hakkımız olan eleştirel bakış açımızı bile dile getirmeye çekiniyoruz.
Aleni Küfür,hakaret olmadığı sürece yorumlar suç unsuru taşımaz, dedikoduya dayalı gerçek dışı bilgiyi mesnetsiz kaynaksız ve belgesiz haber yapmak sırf muhalefet olsun diye "Filanca belediye başkanı malı götürüyor" diye yazarsanız sorun olur.
'Ahan da belgesi' diye tak diye ortaya koyarsan, partisi hiç önemli değil yemez içmez günün birinde bir iftirayla intikamını alır. Böyle çapsız kalitesiz insanların siyaset yaptığını sandığı bir ülkede aslında tesadüfen yaşıyoruz,
Adalete güvenim hiç yok, yıllarca ulusal iki gazetenin sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yaptım 500 den fazla davaya girdim çıktım, ama şimdi değil davaya girmek adliyenin önünden geçmeye korkuyorum.
Bunu illa birilerinin yapması gerek diyorsan, sataşmadan hakaret etmeden ve eleştiri sınırları içerisinde bir haberin, yazının doğal akışı çerçevesinde yorumlayabilirsiniz.
işin doğrusu böyle sitelerdeki içeriklere gelen okurlar "Tam ben de böyle düşüyordum" diyorsa o site tutar.
Saygılarımla