Merhabalar: Tecilim 28 Haziran 2020'de sona eriyordu. Bende e-devlet üzerinden "Askerlik Erteleme İptali" butonuna tıklayarak askerliğimin ertelemesini iptal ettirdim.
Askerlik durum belgesi kısmına baktığım zaman "SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR" durumuna geçmiş gözüküyor. 1 Ağustos 2020 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor.

1.) Beni hiçbir şekilde hastahane muayenesine göndermeden doğrudan 1 Ağustos 2020 tarihinde askerliğe mi alacaklar? Zira 35 derece skolyozum mevcut ve bu askerlikten muaf sebebi.
2.) Ben bedelli askerliğe başvurmak istiyorum ve e-devlet üzerinden başvurumu da yaptım. (Henüz ödemeyi yapmadım) Bedelli askerliğe başvursam yine de 1 Ağustos 2020'de askerliğe mi alacaklar beni?
3.) Aile hekimine kendim başvursam hastahane muayene işlemlerini başlatabilir miyim? Zira e-devletten muayene hakkında hiçbir başvuru bölümü mevcut değil.