razor94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok şükür bende 3 buçuk yıldır kimseden 5 kuruş almadan her istediğimi alıp karşılayabiliyorum hocam. Allah daha beterlerini göstermesin. Benim nefretim bu genel işsizlik problemine yıllardır çözüm bulamadılar.
İşkur'a gidiyoruz mühendisiz diyoruz vasfımız var diyoruz. Bana her gün fabrika iş ilanı atıyor. Küçümsemek için yazmıyorum bende en az 5 6 tane fabrika da çalıştım. Ama benim 1 2 saatlik araştırmamla kolaylıkla bulabileceğim
bir iş ilanı ile niye geliyorsun ki?

harbiden o iş ilanlarının ABV. gecen hayırlı olsun hocam derginin linkini alabilirim özelden kitaplarla aram iyidir
özellikle o görüşmelerde dalga geçer gibi konuştukları ya da döneceğiz diyip bir mesaj atmaya dahi tenezzül etmeyen o işletmelerin kapandığını gördüğümde içimi inanılmaz bi huzur kaplıyor. çocukluğumdan beri sağda solda çalıştım. her yaz yaşadığım o iğrenç bir işe yaramama psikolojisi yüzünden zorda kalmadıkça küçük-orta sınıf işletmeden asla alışveriş yapmıyorum. psikolojimi bozdular ahahahha bırakmıyorum etrafımdakilere de . batsınlar ne halleri varsa görsünler. valla iğrenç bi psikoloji yaşayan arkadaşlar vardır burada.