Birazda yaşadığımız ülke,şehir,durumdan öte vizyon meselesi hocam
Coğrafya kaderdir
Moralinizi yüksek tutmaya bakın. Benim kardeşlerimden biri inşaat mühendisi diğeri inşaat teknikeri durumları sizin durumunuzdan farklı değil. Bugün mevcut şartlardan dolayı tecrübeli çalışanlar bile iş bulamıyor veya işinden olmamak için daha fazla çalışıyor veya farklı durumları görmezden geliyor.. +10 yıldır Türkiye'nin önde gelen züccaciye, küçük ev aletleri firmalarında Bölge Satış Sorumlusu olarak çalıştım çalışmaya devam ediyorum. 2018 Ağustos ayında Dolar krizinden sonra 1 yıl işsizlik dönemim oldu.
Bu dönemler geçecek kendinize bir uğraş edinin iş meselesini çok kafaya takmadan arayisiniza devam edin. Kariyer sitelerini es geçmeyin.
Olumsuz da olsa iş görüşmelerinin size bir tecrübe kazandırdığını unutmayın. Mülakatları kendi açınızdan değerlendirip artı eksi yönlerinizi belirleyin. Eksi yonlerinize yatırım yapın.
Bazen bir hareket veya cumleniz tecrubenizin eksik kısmını tamamlayabilir.
LinkedIn üzerinden hesap açın iş gruplarını takip edin. Telegram gruplarına katılın. Mesleğinizle alakalı kişilere bağlantı gönderin. Sanal da olsa profesyonel bir çevreniz olsun.
Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın. Rızkı veren Allah. Kimse aç açıkta kalmaz inşallah. Hayırlı Geceler.
Çok şükür böyle hastalık derecesinde umutsuzluğum vs yok hocam ama gelecekten beklentim yok hayal bile kurmaya üşeniyorum o haldeyim.
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim Allah kardeşlerinize ve size de kolaylık versin. İnşallah tez zamanda işleriniz düzelir