Aslında bu işler biraz şans meselesi ama benim acayip ticari zekam var yani ben ve cevremdekiler öyle diyor ama bir isimiz olduğu için mahkum kaldık onu yapmaya. Ancak artık ticaretle uğraşmak istiyorum. Lakin bu işler nasıl öğrenilir? Türkiye'de bir ürün uretiliyordu alan satan da yok üreten batmak üzere ama bu ürünü Avrupa'ya bu paraya sunsan sana üste iki kat para verirler ama adam da bilmiyor nasıl satayım avrupasa dedi konu kapandı. ancak başka birisine iki yıl sonra Avrupa'dan bir tanidigi , tamamen laflarken Çin'den aldığı ürünlerde sorun olduğunu kapağın çabuk koptuğunu acaba orada bunu yapan var mıdır bir sorsana diyor 2018 yazında o adam da bizim üretici arkadaşa ulaşıyor kapattığı atolyeyi açtırıyor ve o günden beri adam işleri belki 100bin kat artırdı. Hem üretici arkadaş akıl almaz para kazandı ve hala kazanıyor hem de Avrupa'daki tanıdığına ürünleri gönderen arkadaş zor geçinen küçük esnafliktan 350bine Mercedes alan birisine döndü. Demem o ki böyle tesadüfler beklemektense neler yapilabilir
Avrupa'da 10 euro olan ürünü ben suan Türkiye'de en iyisini 1.60 cente bulabiliyorum ama bunu nasıl oraya pazarlayabilirim