Elinize sağlık hocam çok başarılı çalışma olmuş. Çok hoş duruyor. Bende çok uzun süreler tişört tasarımıyla uğraştım. Beşiktaş taraftarıyım, Beşiktaş için onlarca tişört tasarımı yaptım. Onca tasarım arasından kulüp sadece bir tane tasarımı alıp değerlendirdi. Bir çok kez iletişime geçmeye çalıştım, iletişimede geçtim. Hiç bir karşılık istemediğim halde bana cephe aldılar.
Türkiye'de değer görmüyor böyle şeyler diye düşünüyorum. Umarım yolunuz açık olur.
Maalesef hocam çok haklısınız. Bazı tasarımcı arkadaşlarımında sadece Beşiktaş değil onun gibi büyük kulüpler tasarımları alıp bastırana kadar çok iyi davranıp sonrasında sanki hiç siz emek vermemişsiniz gibi davranıyorlar. Başakşehir yeni kurulmakta olan bi takım olduğu için şansımı deneyeyim dedim.

[QUOTE=deepman;1077277459]Başakşehir Spordan samimi olduğum futbolcular var. Onlara ileteceğim 👍
Çok teşekkür ederim hocam

Olumlu olumsuz geri dönüş yaparlarsa yazarsanız çok sevinirim. İsterseniz özelden instagram adresimi atayım orayada Başakşehir ile ilgili tasarımlar atıyorım belki ilgilerini çeker.
Çok teşekkür ederim hocam.