Paranoyaktivi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fantastik arkadaşın dediği gibi case açın bir ay içinde çözülür ... Yalnız bir de şöyle bir durum var üstüste beni ara denilince kilitliyor denemeyin gün aşırı deneyin, ikincisi dur yazıp 2444 e gönderin , üçüncüsü telefondan değil pcden girin ama nickinizle değil mail ve şifre ile bu çok önemli belli zaman bekleyerek dediğim gibi adamları sık boğaz etmeyin. Son olarak bu sorunun sebebine de bir değinmek isterim; tabi ki agresif takip, iyi fav oto dm veya tepki çekici manipülatif hareketler sonucu yenilen engeller spam diyelim kısaca.
Hesabınız askıya alınacak şu anda sadece kilitli askıdan sonra tekrar mail atın evet özür dileyip açacaklar ... Unuttuğum birşey yok sanırım olay zaman alıyor sabırla gidin anlık çözüm beklerseniz zor olur geçmiş olsun ...
@Fantastic; eywallah hocam tşk ederm. bakalım hayırlısı olsun. 1 tr + 1 en dilinde yazdm detaylıca gönderdim. @Paranoyaktivi; agrasif hareketler vs. yapmadm hocam ya. telde chrome vardı ondan girmiştim farklı feyk hesaba. o tel doğrulamasına düşünce twitter uygulamasına yönlendirdi benm hesapda öyle patladı boşluguma geldi açıkcası aklma gelmedi bu durum. bakalm 2-3 günde bir giriş yapıp deniyormda inş sms gönder flan çıkar.