munir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onu sizde kontrol edebilirsiniz. Ev fiyatları zaten dolarla orantılı artar uzun vadede ek olarakta yerin değerlenmesine göre artar yada azalır. Ayrıca kirada getirir.

Konu alakasız yerlere gidecek. burda çoğunlukla site alımı için bulunan biri olarak site 24 aylık gelirine satılır 12 aylık gelirine satılmaz gibi kısımlara karşıyım asıl. Site satış bölümünde 2 aylık gelirine alınmayacak yığınla site var. Kaç gündür site satış bölümünü gezerken burası iyice çöpe döndü diye geçirerek geziyorum. O yüzden o yazdığınıza takıldım. Yoksa Allah herkesin gönlüne göre versin dileyen gelirinin 30 katını alsın. Hakeden vardır o da ayrı.
Ben de bundan bahsediyorum hocam, ben muhalefet olsun diye cevap vermedim, herkesin fikri kendine elbette. Sitenin başına gelebilecek olan şeyler de var evin başına gelebilecek olan şeyler de var. %100 net yatırım veya gelir garantisi diye bir olay zaten yok. Ben ısrarla yabancı ve geliri oturmuş sitelerin legal sektör ve organik hit durumuna bakılarak ortalama 20x-24x gelirine satılabileceğini savunuyorum. Ben sizi anlıyorum, sizin de beni anladığınızı biliyorum, boşu boşuna uzatmaya gerek yok