Aralık ayında bende cağırıldım gitmedim görüşme ye olayı mahkemeye oradan bir üst mahkemeye oradan daha üst bir mahkemeye taşıyacağım %18 kdv koparmaya calısıyorlar adsense için, ben gelir vergisini vermeye razıyım fakat kdv vermem. Kazanclarım dolar cinsinden geldi hesabıma korona sebebi ile 2 aydır kafa rahattı mahkemeler kapanmıstı vergi daireleri bu durumları bekletiyordu şimdi tekrar arar müfettisim

2014-2015-2016-2017-2018 yıllarına ait toplamda 780 bin tl civari ödeme var kdv + gelir vergisi zaten ödemenin yarısından fazlasıv vergiye gitmis oluyor üzerine birde ceza oh ne güzel
Korkulacak bir durum yok herkese gidiyor kimden ne koparabilirlerse benim müfettişte bir bilgisi yoktu hatta genelgeyi anlattım durumu acık acık kdv alınmayacağını yazılım mezunu oldugumu ve kendi ürettiğim web sitelerinden yazılım üzerinden adsense geliri sağladıgımı istisna dahilinde oldugumu belirttim illede alıcam diye tutturdu o saatten sonra telefonlarına dahi bakmıyorum
E-tebligat gelir muhtemelen hemen ardından mahkemeye tasırım konuyu
2 yıl geçti, hala bir şey bilmiyorlar.
bilgisayar kullanamayan adamlar, internet gelirlerine tarhiyat yapmaya çalışıyorlar şu an