munir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyle ev kıyası yapmıssınız.
7 sene önce bir ev satın aldım 75000 tlye şu anda evin şu anki fiyatı rahat ederi 350.000 aşağısına satmam. satışa koysam daha yüksek yazarım. (350 000-75000)/7 sene =40 bin /12 ay=3270 aylık şuan kiraya versem 2-2,5 kira getirisi olur. Onuda geçtim bir güncellemeyle değer kaybetmez uğraşmazsınız. Alırken paranız yoksa bile en uygun kredi oranıyla alırsınız. Evi aldığım zamanlarda 2-3 tanede site almıştım 30-35 bin civardında fiyatları olan. Birinden iyi kazanmıştım yine ama biri 1 ay sonra elimde patlamıştı.panelini bile açmaz oldum 2-3 ay sonrasında.
Yani alanında artık kurumsal diyebileceğiniz bir site değilse satılan site 12 aylık gelir bile fazladır bence bir site için. Hele helede illegal bir siteyse.
Ev konusuna ise girmeyin bence yeterki doğru yerden doğru evi alın

Not: Daire alacak varsa satılıklarımız bulunur
Hocam yabancı site mi almıştın ? Dolar ile para kazanan siteden bahsediyoruz, kuruş saydıran saç baş yolduran TR çöp sitelerden bahsetmiyoruz bilginiz olsun. İşin o kadar ekonomisine girilecekse eğer 7 sene önceki dolar kuru ile bugünün dolar kurunu da bir karşılaştırın, betona yatırım evet güzel ama emekli işi, burası ticaret forumu yatırım forumu değil ki. Hani olaylar nereye geliyor dersen hem ayranım dökülmesin hem .. Ticaret yapacak adam kıstaslarını öğrensin, sonra ticaret yapsın. Gönül ister herşey herkesin gönlünce olsun tabiki ama değerden bahsedecek olursak 7 sene önce 75.000 dolar alsaydınız bugün ne olurdu bir bakın derim.