Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
İyi akşamlar dilerim arkadaşlar
Son zamanlarda bu konu gerçekten canımı sıkmaya başladı bundan dolayı sizin görüşlerinizide almak istedim.
Öncelikle ben düzenli olarak facebook instagram ve twitter hesapları satmaktayım.Dün instagram kategorisinde bir konu açtım ve bu satış konusuydu neyse genel olarak özelden vs k.adı isteyenler oldu ve kendilerine ilettim buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Bana whatsapp üzerinden bir arkadaşımız ulaştı ve hesabı almak istediğini fakat parasının yarın geleceğini söyledi , fiyatta bir ortak nokta belirledik ve hesabı bugün kesinlikle alacağını söyledi dün. Bende itiraz etmeden konuyu kilitledim.
Arkadaşa bugün akşam saatlerinde yazdım belki iş güç arasında unutmuştur diye tekrar kullanıcı adı istedi ve yarım saate yazacağını belirtti. Fakat ne yazan var ne soran :d
Demek istediğim kimse başka bir kişiye zorla ticaret yaptırmıyor ve bu yapılan şahsen ayıptır.
Yani ben bir iş yapacaksam satıcıdan önce ben kendim yazarım yada gerçekleştirmeyeceksem güzel bir dille söylerim ki o da başkası ile ticareti gerçekleştirsin ki mahğdur olmasın.
Maalesef buna dikkat etmeyen çok arkadaş var. Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.
Herkese iyi çalışmalar diliyorum.