MythDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyin gizliliği peki? Ciddi ilişki veya evlilik demek aynı hayatı yarı yarıya bölüp yaşamak demektir. Benim hayatımın yarısının ne gizliliği olabilir yani?
Kişisel alan diye bir sey var hocam. Şifresini istemek ona olan güvensizliğinizi gösterir. Ayrıca ömrümün yarısı vs diyorsunuz da, bunlar onun kişisel alanına müdahale etme ya da bilme hakkı tanımıyor size. He illa şifreyi vereceksin vermessen ayrılırım dendiyse karşı taraf da "Ne uğraşacağım özel alanıma saygısı olmayan biriyle" deyip ayrılığı onaylamıştır. Gayet de haklıdır. İsteyen şifresini verir istemeyen vermez. Neden şifreni vermiyorsun diye soramassınız. Herkes özgürdür.

celebiselli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o kadar ciddi düşünüyor olsaydı ayrılmayı onaylamak yerine şifreyi verirdi diye düşünüyorum.
Kişisel alan diye bir sey var hocam. Şifresini istemek ona olan güvensizliğinizi gösterir. He illa şifreyi vereceksin vermessen ayrılırım dendiyse karşı taraf da "Ne uğraşacağım özel alanıma saygısı olmayan biriyle" deyip ayrılığı onaylamıştır. Gayet de haklıdır. İsteyen şifresini verir istemeyen vermez. Neden şifreni vermiyorsun diye soramassınız. Herkes özgürdür. Benim görüşüm bu