Site adresi :
ilkhesap.com
Sitenin aylık getirisi: Aşşağida Belirteceğim.
Sitenin açılış tarihi: Nisan 2020
Sitenin içeriği: Hesap Satış Sitesi
Günlük hit sayısı: 60-150
Ziyaretçi kaynağı: Direct - R10 - Wmaracı
Domainin yaşı: 2 Ay
Hosting Dahil mi: Hayır idare ederim
Banlı olduğu sponsor: yok
Banlı olduğu arama motoru: yok
Lisans Süresi: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: (var Facebook'ta Banlı , Açtırılabilir)
Domain: Godaddy
Açık Arttırma Başlangiç Fiyati: 4500 TL
Miniumum Arttırma: 200 TL
Hemen Al Fiyati: 7500 TL
Öncelikle Uzun Uzun Bütün Şeffafliği İle Anlatacağim. Vakti Olanlar,Siteyi Gerçekten Almak İsteyenler Bütün Yazilari Okursa Sevinirim.
Siteyi tam nisanin 4'ünde açmiştim ve 4-5 gün kapalı kalmak zorundayi script düzenlemeleri , hesap üretimi derken biraz kapalı kaldı yani halka açamamiştim.
sonra düzenli olarak gerek r10-*******-ve 1-2 forum derken artık müşteri kitlesi tamamen oturmuştu şuan sitede 152 Üye mevcut ve hepsi gerçekten has bir müşteri kitlesi oluşurdu
sitenin çok artisi var gerçekten ürettiğimiz bütün hesaplari siteye koyduğumuz için hesap alacak arkadaşlari hiç bekletmeden aninda hesap almalarını sağlamayi hedeflemiştik.
ilkten bu kadar büyümesini gerçekten hiç beklemedim 30-40 üye olur daha olmaz ve aylık tahminimce 200-300 kazandirir diye düşünce içerisindeydim ama gerçekten öyle hiç olmamişti
ben siteye her gün her saat düzenli olarak gerek hesap yüklemeleri gerek destek talepleri derken siteye her gün çok iyi bakiyordum forumda bu kadar bilineceğini bile tahmin etmezdim
bilinmekten kasıt şu yönde 3-4 tane üyemiz bakiyesini çekilişle başka üyelere vermişti ve site içi çekiliş yapilmasi bile bizi çok duygulandırmıştı artık facebook kategorisine hakim olduğumuzu düşünmüştük
Facebook Kategorisinde Toplam
1110 Hesap Satıldı İnanin biz hiç bu kadarini beklemedik hemde hiç.
Hesaplari 3 kişi manuel üretiyorduk ve bekletiyorduk en az 1 gün olmak üzere artık müşterilerimize bu kadar yakın,bu kadar istekli,bu kadar iyi yorumların hakkını vermeliydik
Hiç bir müşterimizi mağdur etmedik hala'da etmeyiz yeni geldi zararina hesap verdik yeri geldi fazla verdik ama hep sitenin ayakta kalmasini sağladik çünkü itibarimizi hep üst seviyede tutacağiz dedik şikayet konusu bile yoktur sitemiz ile ilgili.
ilkhesap.com aslında şans eseri hesap satiş sitesi olmuştu asıl hedefimiz sosyal medya hesaplari satiş pazar yeriydi ama bir emirhanin(hesap üreten) önerisi üzerine hesap satiş sitesi yapmiştik
Gelelim sitedeki satişlar ivmesine ve analizine. 1. Site Şuanda 35 Gündür Halka Açık Toplamda 2500-2700 TL Gibi Bir Rakam Kazandirdi.
Artık Müşteri Kitlesi Tamamen Oturmuş Durumda Her Geçen Gün +3,5 Arası Üye Gelip Hesap Alımı Yapmakta.
2. Site İçi İstatislikleri Nedir ?
Sitede Toplam Şuan
152 Üye ,
1874 Hesap Satıldı , 291 Satişta Hesap Mevcut. Kazanç 3916 TL Olarak Görünmekte Tabi Giderleri Düşünce Net Kârı 1 Maddede Yazdim.
Genelde Bize Havale,Eft ile ödeme gönderilir bizde site içi bakiye veya manuel whatsapp'tan hesaplari göndeririz bu sebepten dolayi Siteyi Alacak Arkadaşa
40 günlük Enpara,Garanti,Ziraat,İş Bankası,Papara Dekontlarınıda Atacağim Güven ve Gerçeklik Kazanmasi Adına.
Neden Siteyi Satiyorsun Madem Bu Kadar Güzel İvmesi Var ?
Siteyi satma sebebimiz asıl amacımıza dönmek, tek projemiz vardi oda sosyal medya hesap satiş pazaryeriydi (sahibinden.com vb)
Sattiğimizda gelen paranin tamamini bahsettiğimiz projemize yatiracağiz.
Siteyi Aldım Yardımcı Olacak Mısın ?
Siteyi Sattim haydi yallah, diye bir şey söz konusu bile değil.
Siteyi Alan Arkadaşın 15 Gün Yaninda Olacağim, Her konuda ne yapmasi gerektiğini hesaplari üretir nerden temin eder vs vs vs vs herşeyi anlatacağim.
Site Devri Nasıl Olacak ?
siteyi alan arkadaş ödemenin tamamini yapacak hemen a-z herşeyi devir edilecek açılan konular vs vs herşeyi.
Sana Nasıl Güveneceğim ?
Güven problemi söz konusu bile değil hiç bir zaman yanliş yapmadim r10'da kimseye ödemeyi gördüğüm gibi herşeyi devir ederim.
Alıcısına Şimdiden Hayirli Olsun Sormak İstediğiniz Herşeyi PM yoluyla Sorabilirsiniz.
Site İçi Panel İstatislik:
https://prnt.sc/ssglnx
Shopier: Online Ödemeler:
https://prnt.sc/ssgnfs
Google Analycs:
https://prnt.sc/ssgqqd