Murataraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu aralar ************** olayları bi hayli fazla lütfen kimseye güvenmeden araştırıp etmeden paranızı hiçe atmayın
Vallahi hocam pek kötü niyetliye denk gelmedim bayağıdır. Ondan alışmışım yani. Hiç sorgulamadan ödeme yaptım. Zaten baktığımda sayfanın bot olduğu anlaşıllıyor.

Konu açmamın sebebi en azından bir kişi bile görse yeterli yani.

SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aynısı benim başıma gelmişti Google reklamı var diye güvenip almıştım fakat fos çıkmıştı
Yazık hocam vallahi...
10TL idi benim fazla büyük rakam değildi, fakat o günden sonra google reklamlı olan web sitelerinde *********** olabileceğini anlamıştım.

Bu arada ekleme yapıyorum, siteye girip baktığımda Shopier ödeme entegre edilmiş. 0 (850) 840 15 10 numarayı arayarak Shopier ile iletişime geçin, hem paranızı hesabınıza iade alın, hemde o arkadaşın Shopier üyeliğini durdurmuş olursunuz. Az para değil, peşini bırakmayın...
Hocam bu noktada Google reklamı olan benim o değil. Ama kendisi daha önce bana reklamımı yayınlar mısın diye yazmış. Evet bizim sektörde reklamın %80'i maalesef D*landırıcı.

Hocam Shopier kullandığını biliyorum ama ben ödemeyi Papara'dan yaptım. Zor sanırım onu geri almam.