tcaliacarr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir harita mühendisinin oğlu olarak fikrimi belirteyim. Bence harita mühendisliği için facebook yada google reklam vermek (ihaleye girilmeyecekse) mantıksız. Babamla birlikte ölçümlere gidiyorum ve gözlemlerime göre "+50 yaş hedef kitlesi" var. Çoğu hala tuşlu telefon kullanıyor. Bence sosyal medya reklam gereksiz olur.

Peki hocam nasıl birşey yapılabilir?
Şöyle yapsanız harika olur dediniğiz bir reklam metodu varmıdır aklınızda.

mustafa1demir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tip spesifik alanlarda reklamını müşteriye ulaştırıp GERİ DÖNÜŞ alabiliyorsan zaten direk büyük sosyal medya ajanslarına/pazar yerlerinin sosyal medya birimlerine başvur

// Bu kitlelerin bulundugu facebook grup ve sayfaları ile görüşmek daha mantıklı gibi

Yazdım bir köşeye. Mantıklı bir reklam çözümü

Anglo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke ABD vari bir filtreleme olsaydı.
Mümkünse marketplacede çıkabilecek reklam hedeflenebilir. Tarla alım satımlarında ölçüm işi oluyor biliyorsunuz.
Ama mümkünse googleda yükselin. İlk sıraya gelirseniz çoğu işi alırsınız hocam. Bizim sektör biraz arama ile ulaşılması gerekilen bir sektör. Denk gelme usulü değil.
Ben de haritacıyım. Saygılar

Harita Mühendislik bürosunu yeni kurduk. Web sitesi var. Rota Harita yazdığımızda ilk sıraya geliyor. İhale de alıyoruz hocam.

İşleri büyütebilmek için sizin gözlemlediğiniz kısımlar var mıdır? Kardeşim şunu şöyle yapsan harika bir müşteri potansiyeli oluşturabileceğin dediğin bir reklam metodu var mıdır?

LyNo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dedem 72 yaşında çiftçi tarlasını drone ile kontrol ediyor, traktöründe lazer sistemi var traktör kendi kendine tarlayı sürüyor, adam benden teknolojik.
Yaş kriterini biraz yukarıya çeker, çiftçilikle alakalı sayfaları vb eklerseniz sorununuz kalmaz.
MaşAllah hocam Allah uzun ömür versin dedemize