Hizmeti sürekli satın alıyorum herhangi sorun yaşamadım @yokdahaneler adlı üye şuan bence yalan söylüyor...
Kişinin avukatı veya ortağımısın???
Bana gelen giden abone sayısına nerden ikna oluyorsun konuşuyorsun.?
Eksik bir şeyi tamamlaması için 50 kere rica ettik para iade muhabbeti geçmedi her defasında yaklaşımı tutumu kabuk edilir olmadığından SS ler le zaten iletecem yöneticilere ozamana dek git başka yerde avukatlık yap.
Ben 3 kere satın alma yaptım. 2 tane youtube kanalı, 1 tane de instagram için alım yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Münferit bir sorun olmuş olmalı? Kanallarda da maksimum 30-40 kişi düştü. 1000 altına inmedi.
Hocam zaten hata olabilir diye kendisine ilettim hep iyi niyet ile eksik olanları SS ve link atarak
Ama her defasında külhanbeyi gibi lafları hareketleri asla kabul etmem ben adamdan borç ilemi hizmet istedim yok paramla hizmetimi almak istedim. Hakkım olanı istemek yalancılık mı oluyor yada fazla abone peşine düşen mi oluyorum. Abone 1 hafta öncesi alan kişi memnun olmuş olabilir abonesi düşmemiş kişi güncelleme ye takılmamış kişiler gelip burda yorum yapıyorlar. Ben 2 günlük olayı anlatıyorum adamlar geçmiş abone den memnunuz diyorlar
Beni bağlayan kendi paramla beklediğim hizmettir hocam
QUOTE=SMPanelin;1077270870]Hizmeti sürekli satın alıyorum herhangi sorun yaşamadım @yokdahaneler adlı üye şuan bence yalan söylüyor...[/QUOTE]
31 mayıs ilk abone gönderildiği gün
1 haziran giden abone sayısı
Benim parasını verdiğim 1k nerde?? Yalanla itham ettiğin avukat @SMPanelinbey ????
son olarak 976 abone onunda değil önceden birinden abone aldım gelen giden arasında fazla abone kalmıştı buda kanıtı