ynncl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın ama "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." demiş atalarımız biraz katı davranıp ev hapsi ve dayak ile bu işi çözebilirsiniz diye umuyorum.

Allah yardımcınız olsun.
Bu ne saçma bir yaklaşım, düşünce? Vücuduna o kadar zarar veren kişi, hatta etkisi altında bazen yaşadığı dehşet verici anlara rağmen dayaktan mı korkacak? Sevgi her şeyin çözümüdür..

Hocam ayaktan tedavi yerine amateme yatışını verin. Kendi istemeyene kadar ne kadar zorlarsanız zorlayın bu illeti bırakmayacaktır. Ya başına kötü ve tiksindirici bir olay gelmeli uyuşturucu yüzünen yada hayata daha sıkı sarılmalı ve değerini anlamalı. Ailecek onun sevdiği aktiviteleri yapın, evde zaman geçirebileceği hobiler edinmesini sağlayın, piknik, gezi, eğlence gibi etkinlikler de bulunun ve asla ama asla doktorunuzun tavsiyeleri dışına çıkmayın.

Allah bi an önce bırakmasını nasip eylesin her şey kafada.