Ben 6 yıldır aynı iş yerinin kirasını her ayın 5 ile 15 i arasında ödüyorum Corona dan dolayı işler kötü gitmeye başladı ödemeleri alamaz olduk geç almaya başladık. 6 yıldır hiçbir ay ayın 11 i olmamıştır en geç ayın 5 e 10 arasında ödedim. Nisan ayında Ayin13 ünde dükkan sahibi aradı kirayı istedi. Durumu anlattım Corona dan dolayı gecikme olduğunu bildirdim tamam dedi. Mayıs ayında kira günü gelmeden istedi ayın 4 ünde geldi istedi uyuz oldum adama 6 yıldır sorunsuz ödüyorum yaptığı çok ayıp ti uyuz oldum ayın 20 sinde verdim. Sizin işiniz zor yani gelecek kiraları belki verir ama geçmiş kiraları zor alırsınız. Allah yardımcınız olsun
Benzer bir durumu bende geçen sene ramazan ayında yaşadım, yaklaşık 7-8 yıldır ofis kiracısıyım aynı yerin. 1 Ay ödeyemedik diye dükkan sahibi, gücün yetmiyosa boşalt dedi.
Ya dedim ben bunca sene seni peşimdenmi koşturdum ayağına kadar getirmedimmi 1 ay sıkıntı yaşadık diye bu yapılırmı dedim, sonra işte yok oğlum sorup duruyor yok felanca dükkan boşmu diyor müşterisi var soranı var fln diye kıvırır gibi oldu. Tmm dedim sabah getiriyorum. Ertesi gün kredi kartından 2 aylık çektim verdim eline.
Lafa gelince senden memnunum seni tanıyoruz biliyoruz diolar 1 ay gecikince farklı birine dönüşüyolar.