Takva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durum başıma geldi. Farklı birisinden aldım geçen ay. 1 saatte 1k düşüş normal mi ? Ayrıca hala'da düşmeye devam etti para çöp oldu
organik takipçide çekiliş bitince düşüşü ve etkileşim olmamasını normal karşılarım bunlar doğal şeyler adamın ilgisini çekemezsem beğenmez zaten isteğiyle değil çekiliş için takip ediyor çekiliş bitince de çıkar, ama erişim olmaması ilginç ne şekilde olursa olsun 1000 kişi takip ediyorsa ve bunların sadece 80ine gönderim gidiyor 20si storymi izliyorsa bi sorun vardır yani. ki ben düzenli gönderilerime de ufak ufak reklamalr çıkarım 1500 3000 erişime kadar neredeyse her gönderime çıkıyorum oradan da gelenler oluyor yani 1k takipçiden gerçekten hiçbir etkileşimi geçtim erişim bile alamadım cevap bekliyorum ben de hemen günahını almak istemiyorum bakalım artık

Dreamer_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu çekiliş olayı ne oluyor, hediye vericez diyerek sahte çekiliş düzenleyip takipçi mi kasılıyor ?
Sahte mi gerçek mi bilmiyorum ancak dediğiniz gibi herhangi bir ürüne çekiliş yapılıyor katılım şartı da takip ettiğimiz sayfaları takip edin diyorlar, takip ettiği sayfalar da işte takipçi satın alanlar sponsor olanlar vs oluyor bu şekilde organik takipçi aktarılıyor