Aynı yaşlarda benimde bir yakınım var. askerde duramadı defalarca kaçtı en son çürük verdiler. Babası rahmetli olunca eroin'e başlamışdı. Hiç birimiz kendisini yadırgamadık dışlamadık. Parası hiç eksik olmadı. Allah'a dualar ettik sadece.

Kardeşinize bu olayı anlatmanızı rica ederim;

Yakınımız 6 yıl kadar kullandı. Günde 20 liradan 200 liralara çıktı masrafı. Torbacılar sürekli yakalandıkları için mal bulmakta zorlanıyorlar. Bir kriz anında her yeri arıyor ama ulaşamıyor. Ana satıcıya gidiyor. O da kendisine görev veriyor. Beni biri aradı ona git 100 lira verecek onu getir malı al diye yolluyor.

Söylediği adrese gidip, orada bekleyen kişilere beni xxxx abi gönderdi. Poşet şu ilerde taşın altında diyerek parayı alıyor.

Para veren kişiler sivil polis ve herşeyi kaydediyorlar. Çocuğu oraya gönderen kişi ile birlikte 18 kişi şafak baskınında gözaltına alındı. Ana satıcı sabahında elini kolunu sallayarak konvoylarla çıktı.

Yakınımız ise şu an, Silivri cezaevinde. Kullanmayı bıraktı, namaza başladı belki hayatında ilk defa oruç tuttu bu ramazanda. Ama çok pişman. Yeni yasa gereği 1 gr da satışa destek versen 1 kamyon da aynı cezayı alıyorsun. Sadece olay yerinde dursan bile gözcülükten ceza veriyorlar. Aylardır gitmediğimiz avukat kalmadı, 4 kere avukat değiştirdik avukatlara 100 milyar para kaptırdık.

Muhtemelen 10 sene yatacak. Tek suçu kriz anında mal bulabilmek için bilinçsizce bir yardım.

Şu an cezaevinde bu yöntem ile 98.000 kişi yatıyor. Bize de avukat anlattı. Bu büyük bir oyun burada detay veremiyorum. Polis içeri giren her kişiden prim alıyor dedi.

Kardeşinizin sonu bu olmasın. Son pişmanlık fayda vermiyor.

Rabbim yardımcınız olsun.