Onebenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle hayırlı olsun.
Gezikampi bence aranma hacmi az ama herkesin aradığı birşey Türkiye kamplara önem veriliyor , bu domainde gercek bir araştırma ile blog tarzı kamplar hakkında bilgi verebilirsiniz hatta ilerde kamp malzemeleri bile satabilirsiniz icinde.
Geziyerleri güzel ama çok fazla var hele ki haber siteleri çöp etmiş durumda ama jenerik isim olduğu için artisi çok fazla elinizden gelsigi kadar Google'da olmayan tatil yerlerini keşif edip yayinladin
Tekrardan hayırlı olsun
Hocam yazdıklarınıza katılıyorum, öncelikle kafamda olanı yazayım, gezilecek yerleri ülke ülke il il a dan z ye döşeyerek gitmek istiyorum. O potansiyele geldiğim zaman aktif edeceğim, şuan da sitelerin aktif olmama nedeni de o, kendimi tam anlamıyla hazır hissetmem lazım.
Gezi rehberi tarzında planım var, dediğiniz gibi haber siteleri var ama onlar her yerde maalesef ben ise 1 yıllık değil omur boyu bütün ülkeleri tanitacak sitem olsun istiyorum ama öncelik hangi domain olmalı o soru işareti. Akılda kalıcı, sevilen markalaşma ya yakın sizce hangisi

nesmira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 numara çünkü ,
Com olması güven veriyor
Gezi ve kamp iki ayrı alana hitap ediyor
Daha matjinal duruyor
Güzel tema ve içerikle iş yapar
Teşekkür ederim hocam, çok arada kalıyorum yorumlarda nitekim öyle, gezi rehberi tarzında yapmayı planliyorum, birine öncelik vereceğim, yorumunuzu dikkate alacağım 😊

ATASEVEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog için dersen 1. Seçenek.
Ama keyword olsun kasarım dersen 2. Tam senlik olur.
Hocam gezi rehberi tarzında a dan Z ye kadar ülke il hatta ilçe tam bir rehber düşünüyorum. Uzun soluklu bir yolculukta..

yandextr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2.harika bir domain cidden diğeri kulağa hoş gelmiyor bence. kesinlikle 2.tercih etmelisin.
Hocam teşekkür ederim yorumunuz için, keyword candır 😊