Arkadaşlar merhaba bilenler bilir uzun süredir e ticaretle uğraşmaktayım buradan birçok dostumdan alışveriş sitelerim için pinterest hiti aldım fakat hiç kendim hesap açıp vs girişmedim son 1 aydır sadece araştırma yapıyorum ve bugün itibariyle uzun süredir arayışında olduğum bota karar verip başlayacağım bu yüzden tecrübeli arkadaşlarımdan bazı konularda yardım almak istiyorum sorularım aşağıdakiler birkaç dakika ayırıp yardımcı olursanız sevinirim.

1- Pinlemeyi yazılım üzerinden yapacağım görselleri pc den alacak vermiş olduğum açıklama etiket ve site linki ile paylaşacak. Manuel sisteme yakın diyebiliriz.Herhangi bir oto görsel vs olmayacak tamamen kendi seçtiklerim ve alışveriş sitesindeki ürünlerin resimleri olacak fakat ürün sayım çok olmayacağı için örneğin 1k resmi 100 hesap ayrı ayrı paylaşacak bu sorun yaratır mı ? Shadow ban veya domain ban yermiyiz?
2- Sahadowdan ve domain bandan kaçmanın yolları nelerdir ?
3-Pinlerin veya hitin Wp ile veya adsense-adjo vs alakası olmayacak Shopify altyapısındaki alışveriş sitelerime yönlendirme yapacağım ve gelenlerin ürünlerimi satın almasını hedefleyeceğim bu yüzden token moken ihtiyacım yok sanırım varsa neden var veya nedir bu tokenin olayı yardımı dokunur mu?
4-Tamamen ABD hiti hedeflemek istiyorum sadece ingilizce içerikler bunun için yeterli olurmu yoksa ABD hiti için ekstra yapmam gerekenler var mı ?

Tüm cevaplar için Teşekür ederim