Merhaba;

Son zamanlar da sıkça garip yorumlar aldığım için, içimi dökmek mahiyetin de bir yazı paylaşmak istedim.

Yaklaşık olarak 4 senedir YouTube da içerik üretmekteyim. Bu 4 yılın 1.5 yılı askerlik falan derken içerik paylaşamadım. Askerden sonra belli bir düzene oturtup halen devam ediyorum. 4 senedir 1000'i aşkın insana karşılıksız yardım ettim ve destek sağladım. Gerekli olduğunda sabahlara kadar anlattığım ve vakit harcadığım da oldu. Her video da iyi bir anlatım şeklim olmayabilir veya çok iyi anlatıyorum diye de hiç bir yerde bir tabir de bulunmadım hiç bir zaman. Ama insanlara yapması gerekeni zaten görsel olarak gösteriyorum. Ara sıra yabancı kişiler de videolara geliyor ve teşekkür edip gidiyor. Şimdi bu adam nasıl anlasın ben Türkçe konuşuyorum ama görsel olarak takip ediyor ve işini hallediyor. Eleştirilere kapalı biri değilim ama insanların güzelce söylemesi gereken yerde farklı tabirler kullanıyorlar. Sonuçta ben videolarımı ***,lun vb. gibi kelimeler kullanarak anlatmıyorum.

Geçenlerde buldum birini 13 yaşında çocuk ama YouTube da ana bacı sövmüş. Böyle anlatım mı olur ses kısık vs. diye.. Bunlar aile terbiyesini nasıl ve nereden alıyorlar. Toplum gün geçtikçe daha beter bir hal alıyor ve biz bunun için devlet olarak , millet olarak hiç bir aksiyon almıyoruz. Herkes bildiğini işliyor. Bu tarz eleştirileri, yorumları pek önemsemiyorum ama toplumun böyle olması can sıkıcı bir durum. Sadece sitemimi açıklamak istedim. Bu konular hakkında değerli yorumlarınızı bekliyorum.