Ne yapacaklar ben onu anlamıyorum dünyada insanları öldürdüler yetmedi uzaylıları bulup yok mu edecekler. Şimdi vizyonu falan geçelim çünkü vizyon uzaya çıkmakla elde edilecek bir şey değil tek başına değil. Vizyon var mı tabi ki var ama amaç yok. Şimdi ben bunu yazınca atar yapanlar olur senin gibi düşünenlere kalsaydık... diye başlarlar ama alakası yok. Teknoloji uğruna dünyamız ne hale getirildi uzaya çıkan birkaç kişi geri kalan 10 milyar adam burada yaşıyor.

Dünyanın sorunlarına uzaydan çare bulamazlar. Neymiş göktaşını yok edeceklermiş parçalayarak iyi de size bu görevi kim verdi, gidip uzaylıları dünyaya getirirlerse sorumlulupu kime ait olacak, göktaşının parçaları gelişigüzel dağılsa insanlar ölse hesabını kim verecek. Uzaydan bir şeyler getiriyorlar kime sordular Yazdıklarım şaka gibi geliyor olabilir ancak bilim insanları zaman zaman değinmekte endişeler yok değil. Bela açacaklar başımıza.

Dünyanın kaynaklarını uzaya gönderiyorlar yine şaka gibi gelebilir ama kendi yorumum dünyanın kaynaklarını uzaya yollamak için kimden izin alıyorlar. Uzayda karanlıktan başka bir şey yok uzaylılarda zaten onlar isterlerse bize görünürler. Kısacası boş işler.

Camiler gereksiz deriz de şunlara ağzımız açık bakarız milyarlarca dolar harcanmakta dün roket patladı kaç paraydı kim bilir bunların parası hepimizden çıkıyor nasıl ki sarayın parası bizden çıkıyor bunlarda şöyle ya da böyle herkesin cebinden çıkıyor. Neymiş uzayda savaşacaklarmış her ülke egemenliğini ilan edecekmiş deli bunlar deli, hani diyoruz ya bunların ufku geniş şöyle akıllılar falan diye ayrıca bir insan deli olmadan bu işlerle uğraşmaz hepsi zırdeli. Yani kendi deliliklerinin maceralarının sonucunda eğleniyorlar bize katkısı yok denecek kadar azdır.

Vizyon peşinde koşuyorlarsa okul baskınlarının önüne geçsinler ırkçılık yapmayı bıraksınlar dünyayı düzeltsinler sonra istedikleri yere gitsinler. Ne diyeceğim adamlar uzaya gitmiş diye tapacak halim yok ister uzaya giderler ister cehenneme bana ne. Adamlar yapmış ben klavyeden yazıyorum yapmasalardı yalvardım mı yapın diye. Allah evreni yaratmış sonunu hayal bile edemiyoruz e ona tapan var mı hayran kalan var mı bırak bunları Allah var mı yok mu tartışması yapıyorlar. Evren insanın içindedir ruh insan bedeninden roketin uzaya çıkarkan harcadığı kadar yüksek enerjiye ihtiyaç duyar ve titreşim dalgasına maruz kalır.