Herkes memnuniyetsizligini dile getiriyor ancak vdsl ile 53mbps internet aliyorum telefonla wifiden aldigim hiz bu sekildedir aldiginiz uyduruk modemler yuzunden sucu turknete atmayin yada bina kablolariniz cok kotuyse gene sucu turknete atmayin arayin musteri hizmetlerini bilgi alin neden boyledir diye, turknet turktelekom altyapisini kullanir siz turknet aboneligi alirsiniz gider turknet turktelekomdan hattinizi kiralar olay farkli boyuttaysa gene turktelekomun cektigi kalitesiz kablolardan yada portlari gereginden fazla cogaltmasindan kaynaklidir buda altyapiyla alakali bir sorun burada turknetin yapabilecegi birsey yok ki forumlarda turknete sovene kadar tt altyapisi kullanmayan farkli bir iss e gecin zaten turknet de tahatut yok, hicbir sorun olmadigi halde internet hiz yavasliginin sebeplerini soyleyeyim;

1-) Hiz= internetinizde kopma vs oluyorsa panelden dusuruyorlar hizinizi daha once kopma ile alakali destek actiysaniz bu yuzden hizini dusurmus olabilirler ben normalde 75-80 mbps e kadar vdsl ile internet alabiliyorum ama 0 kopma olsun diye hizimi 53 mbps ye dusurtdurdum yetiyor diye gunluk kullanimda ozel islerim icin zaten vds kullaniyorum.arayin musteri hizmetlerini internetim turknet ile kac mbps de bulusuyor diyin soyledikleri rakama cekmelerini isteyin alabilevegim max hiza o zaman duzeltirler hiz sorununuzu.

2-)kopmalar= etrafta cok 2.4ghz bandinda modem ve cihaz olabilir sinyal karisikligindan baglanti kopabilir.test edin boyle birsey varsa 5ghz bir modem alin.

3-) bina altyapiniz cok kotu olabilir ankastreden evinize gelen kablodan bahsediyorum.bununla ilgili calismada yapin botle birsey varsa ortam musaitse cat kablo cekin dairenize.

velhasil kelam verdigi hizmet icin turknete tesekkurler.