Selamlar;
Arkadaşlar artık sabrım taştı yeter. 5 gündür saç baş yoldum resmen. Sormam gereken önemli bir konu var ve müşteri hizmetlerine ulaşsam muhtemelen yeterli olacak.Şube biliyorsunuz koronadan dolayı hem yavaş çalışıyor,hem az kişi alıyor hem de emekli,yaşlı büyüklerimiz olduğu için bize sıra gelmesi bayağı uzun sürüyor.Bu sebeple müşteri hizmetlerini 5 GÜNDÜR arıyorum ve abartısız 20-25 kere aradım farklı saatlerde (sabah,öğlen,akşam,gece,gece 2-3 vs... dahil) ve hep görüşme aşamasına geldiğinde "Değerli müşterimiz geçici bir yoğunluk yaşıyoruz.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" deyip suratıma kapatıyor! Kafayı yemek üzereyim. Arkadaş ayıptır ya. Hiçbir şekilde müşteri hizmetleri çalışmıyor.Zaten bu yoğunluk olmasa bile Halkbank Dialog müşteri hizmetleri normal şartlarda bile 20 dakikadan aşağı bağlanmıyor. Gecenin 2 sinde ne yoğunluğu yeter be yeter! Ellerim kırılsaydı da bu bankaya bulaşmasaydım. Sormak istediğim sorunda öyle basit bir şey değil.Bankanın saçma sapan sistem hatası (kredi kartım limiti üstünde harcama görünüyor.Üstelik kmh hesabım vs... de yok.)
Bu bankanın müşteri hizmetlerine Allah için günlerdir ulaşabilen var mı?