sellimenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk logo da şu an aktif kullandığın logo da güzel. Ancak şu an kullandığın logonun içerisinde bulunan (A harfinin içinde) pusula benzeri simge ile sitenin kategorisi arasında bağ kuramadım.

Konu dışı olacak ancak içeriklerini inceledim. İçeriklerini kesinlikle SEO uyumlu yazmalısın. Sanırım dış SEO vb. hizmetler sunuyorsunuz ancak kişisel websitende yazıların SEO konusunda eksik olursa çok büyük bir eksi olur firma adına. Ayrıca yazılarında konu bütünlüğü, imla hataları ve yazım hataları çok fazla. Anladığım kadarıyla bir çırpıda yazıp kontrol sağlamadan paylaşıyorsun. Maalesef bu şekilde artı değil eksi olacaktır gerek SEO firması adına gerekse de kişisel websiten adına.

Başarılar dilerim.
Yazılar SEO uyumludur bundan adım gibi eminin 😁 imla hatalarım olabilir gözünüze çarpanları pm den iletirseniz seve seve düzeltirim .

HiyonBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sinirlenince işi yapmak istemeyen tasarımcı olarak nitelendirmeniz hoş olmamış bu zamanlarda 30 TL ile böyle güzel bir logo yapan ve revize hakkı sunan kişi görmedim ben. Ben 3 yıl boyunca freelancer tasarımcı olarak çalıştım bu durumun benzerini 2 kişide yaşadım bende işi başkasına devretmesini söyledim çünkü siz bizi yonlendiriyorsunuz. Ayhan Karaman hocamın ki gibi bir logo yapın demişsiniz sonrasında Ayhan Karaman hocamın logosuna çok benzedi demişsiniz büyük bir çelişki gerçekten. Bu arada kendinizi açıklamak için niye böyle bir konu açıp niye böyle bir başlık açtığınızı anlamadım her şey ortada zaten.
Evet benzemesini istedim fakat neredeyse bire bir aynısı gibi oldu hocama izah etmeye çalıştım space x in x harfi gibi bir sitil istediğimide aktarmaya çalıştım fakat hocam neden bilmyşorjm işi devretmeye karar verdi sorna gidip hakkımda konu açtı ister istemez sinirleniyoruz bende kendimi anlatabilmek için bir konu açtım keşke ilk konuyu hocam hiç açmasaydı