Logo gayet güzel çok aşırı bir benzeme yok da. Yani adam haklı.
Bilmiyorum hocam hocamın ellerine sağlık ama dediğim gibi hoşuma gitmedi içime sinmedi ne yazıkki
valla adam isinin en profosyoneli benim tanidigim fiyat performans olarak gece 3 de bile adam isi acele olmasina ragmen yapti teslim etti A++ kalite burda sorun sende dostum isi benzer isteyip geri cekilmek senin hatan ve bir yakinlik goremiyorum bence bu bir bahane
Evet hocam daha önce hocamla iş yapma fırsatım oldu gerçekten işini iyi yapan birisi bir anda sinirlenmesini garip buldum işi yapmak istemedi bahane ne konuda bahane ihtiyacım olabilir ki 🙂
Konu dışı! Sitene baktım, logo çok büyük görünüyor, çok göze batıyor. Sen sevdiysen sorun yok ama boyutlarda biraz oynama yapabilirsin bence.
Ayrıca şu anda sitende kullandığın logoyu kim yaptı bilmiyorum ama ilk logo yani
@dijitalartiz; tarafından yapılan logo daha bir şık duruyor gibi. Sadece fikir, Başarılar dilerim.
Görüşün için teşekkür ederim hocam konu ile alakası yok şuan sitemde mevcut olan logo daha çok içime sindi ve daha çok sevdim.
İlk tasarım çok hoş gözüküyor. Şu an sitenizdeki tasarımı şahsen beğenmedim. Hakkını yemişsiniz kişinin.
Görüşün için teşekkür ederim hocam.
Arkadasi tebrik etmek lazim, calisma prensibinden odun vermemis. Bakti sizinle anlasamayacak, , baskasina gidin demis. Ne kufretmis ne bir sey.
Evet gayet düzgün bir davranış ama özel konuşmaları konu açarak paylaşmasını doğru bulmuyorum