burakmehel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sanırım sizi yönlendiren kişiler yanlış yönlendirmiş. Aslında bakıldığında @dijitalartiz; hocamın yaptığı Ayhan Karaman logosuna benzemiyor. Benziyor olsa bile A harfini ne kadar evriltebilirsiniz. Bence istediğinizi tam anlatamamışsınız. Grafikçi arkadaşlar sizin direktiflerinize göre çalışırlar. Böyle olduğu için siz bir öyle bir böyle konuşunca anlaşmazlık çıkmış sanırım. Hayırlı olsun ne diyelim.
Evet hocam kendimi anlatma konusunda sıkıntı yaşamış olabilirim ama hocam biranda işi yapmak istemedi sahada bir şey konuşmadık gidip konu açmadı bilmiyorum garibime gitti
Polanyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam hasız değil kusura bakma bence haklı. logo benzer olsun demişsin adamda benzerini yapmış geyette güzel yapmış. ben olsam bende bırakırdım.
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 tl ye çokda güzel logo yapmış arkadaş. yani kendisini takdir ediyorum. 30 tl ye revizyon istemeniz bile abesle iştigal.
metinx09 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30 TL ye logo yaptırıyorsun vereceğin 30 TL adamı nasıl uğraştırıyorsun senin çevrenin fikrini mi beklicek adam onu ilgilendirmez çevrendekilerin fikri istediğin gibi olmuş işte neyi uzatıyorsun dalga geçer gibi adamda iyi sabır varmış
Hocam fiyatı 300 da olsa yine ilk gidicdğim kişi @dijitalartiz;hocam ben daha önceki yaptığı işi çok sevdiğim insanlar bağlı kalıyorum tasarım konusunda hocamı taktir etmiştim ve her konuda kendisinden bahsetmiştim ki bu olaylar meydana geldi söz konusu hiç bir zaman fiyat olamaz kim ne iş yaparsa yapsın ortaya bir emek çıkıyor emeğe saygısızlık yapmam yaptırmam.