İşte ırkçılık bu kadar kötü ve pis bir şey.
Bir olay olduğu zaman topluma inanca millete mal edilemez.
Hani ırkçılığınızın boyutu o kadar geniş ki siyahi yerine zenci demenize bile bir şey demiyorum.
Hırsızlık yapan ya da yağma yapan anca kendisi o pislikle sorumludur. Dün ekibinden ayrı kalan polisi koruyan yüzlerce siyahi vardı. Eminim onlar da bir şey çalıp yağmalama yapmadı. Siz hangi fikir ile onlara suç attınız mesela?
İnsanlığın ilerlemeyişinin sebeplerinden biri de ırkçılıktır.
O zaman neden türkiyedeki siyahiler sorun çıkarmıyor? Afrikadan gelmişler yıllardır tek bir kötü olayları bile olmadı. Ama amerikadaki siyahi mahallesine girsek donumuza kadar bile almaya çalışan tiplerle dolu. Tabiki herkes bir değil. Sanki beyaz amerikalılar çok iyi? Ama benim gözlemim bu yönde. Belki de yıllarca yalnız bırakıldır iş vermediler tenleri yüzünden. Ben ırkçı falan değilim olamam. Ama şu olayları izleyince yağmalanan dükkanlara acıyorum ordaki insanlara değil. Zaten ben genel olarak insanları sevmem. siyahiymiş, almanmış vs umurumda değil bu dünyaya zarardan başka birşey getirmiyoruz. Önümde dünyadaki tüm insanları yok edecek bir buton olsa hiç düşünmeden basarım.