Fırsattan istifade eden yağmacı ve vandallara karşıyım, doğru bulmuyorum ancak protesto vatandaşların hakkıdır.
Vatandaş olarak beğenmediğin bir şey olursa, bir haksızlığa uğrarsan protesto edebilirsin.
Türkiye de insanlar bunu unuttuğu/unutturulduğu için bu tarz düşünceler yabancı geliyor...
Siyasiler ve polis kim arkadaşım?
Kendilerini vatandaştan nasıl üstün görürler?
Siyasiler bizlerin seçtiği, bizlerin yetki ve maaş verdiği BİZDEN ÜSTÜN OLMAYAN GEÇİCİ İNSANLAR TOPLULUĞUDUR
Polis ise maaşı vatandaş tarafından ödenen kamu görevlisidir, POLİSİN GÖREVİ VATANDAŞI ÖLDÜRMEK DEĞİL, maaşını ödeyen halkı korumaktır.
(Vandanlık yapmayanlar için konuşuyorum)ABD vatandaşlarını bu haklarını kullandıkları, zulüme boyun eğmedikleri, siyasilere ve polise hadlerini bildirdikleri için canı gönülden tebrik ediyorum.
KULA, KULLUK ETMEYİN, Kulluk edecekseniz sadece Allaha kulluk edin.
Ayrıca ABD'de iç savaş çıkmaz, çıkmaması için dua etmenizi öneririm, ABD'de iç savaş çıkarsa eğer, tüm Dünya ekonomisi ciddi anlamda olumsuz yönde etkilenir. ABD, Dünyanın en büyük pazarlarlarından biri, biraz vizyonunuzu geniş tutun. ABD'nin ayağına taş değerse, gelişmekte olan Ülkelere tır çarpmış gibi olur.
Ayrıca USD neden düşmüyor diyen arkadaşlar var, USD rezerv paradır arkadaşım.
Petrol USD ile satılıyor, Altın USD'ye endeksli, şirketler hatta ülkeler arasında ki sözleşmeler bile USD üzerinden oluşturulmuş, borcunu ödeyebilmek, petrol satın alabilmek için her an USD'ye ihtiyacın var, Türk Lirası, Katar parası yada Japon parası verdiğinde kabul etmiyorlar...
Dünyada ki herkesin USD'ye düzenli olarak ihtiyacı bulunuyor, bu kadar talebin olduğu paranın değer kaybetmesi pek mümkün değil.
Türk usulü yazayım; Tüm Dünya uyurken, zamanında adam boruyu iyi döşemiş ve herkes kabul etmiş bunları...
Ayrıca Trump değerli USD istemiyor, imkanı olsa USD'nin daha da değersiz olmasını sağlayacak, bir ülkenin parası ne kadar değerli ise o kadar pazar haline gelir ve o ülke zarar görür...
Türkiye ise değerli TL istiyor, ne kadar ironik.