Enesovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hit ve görüntüleme apayrı bir olay 500 pin atar 1k görüntüleme alır 1-2 hit alır kimi zamanda 1 pin 10k 20k daha fazlası görüntüleme alır 80-100 hit alır demem o ki görüntüleme ve hitin nasıl ve hangi pinde olacağı belli olmaz olasılıkları çoğaltmak amaç otomasyon sistemler de zırt pırt board açmıyorum dolayısıyla tek board üzerine onlarca pini gönderiyorum bir aylık hesaplar 1-2m görüntüleme olanlar var fazlasıyla.

Manuel çalıştığım 4-6 aylık +5-10m görüntülemeli hesaplarım da kafama göre board yaptım farklı farklı 25-30 board giyim kuşam dekor altın oyun sözler gibi birbiriyle alakasız kategoriler sorun olmadı.

Hatta bir hesabıma siyah elbise, kırmızı elbise, yeşil elbise tarzında 50-60 a yakın konu başlıklarını board olarak açmıştım test can sıkıntısı sonuç farketmiyor neyin hit getireceği belli olmuyor.

500-600k görüntülemeli hesap 8-10 hit alırken 6k görüntülemeli hesap 45-50 civarında hit getirdiği gibi bugün mesela her iki hesapta benzer pinler 400-500 civarında pin var.
Ben hala kategori işini çözemedim kelime satın alıyorum o yüzden de ama şöyle kategoriler oturup evet bu sefer oldu diyeceğim bir şey yok banlanan hesaplarıma hala giren kullanıcılar var ama yeni açtıklarım sanırım henüz 1K olmadığı için bir şey diyemiyorum dediğiniz gibi 12 milyonluk görüntülenmesi olan bir hesabım vardı mesela ama siteye giren kimse yoktu...