digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan dahil kimse haberin metnini baştan sonra okumamış. Bu forum da bu hale geldi zamanla. Haberlerin manşetini başlığını okuyan, metnini okumadan konu açılıyor. Konunun içeriğinde bir kaç defa senin yazdığn detay yazılmasına rağmen konuya yazılan mesajlar da okunmadan konu başlığına yorum yapılıyor. Bu bilgi edinmeden fikir yürütme alışkanlığı yeni nesil yarı cahilliğin tam tanımı herhalde. Cahil bilgisi ve fikri olmayan adamken, yarı cahil bilgisi olmadan fikri olana denilmeli. Herhangi bir kıza ya da erkeğe, sizin reddetmesine ve mesafe olmanızı defalarca uyarmasına rağmen sürekli hislerinizi söylerseniz, bu hislerinizi tehdit küfür ya da hakaret içermeden söyleseniz bile bu bir tacizdir. Özellikle iş yeri gibi insanların profesyonel olarak para kazanmak için bulunduğu bir yerde sürekli bir insana hislerinizi açıklıyorsanız bu da tacizin dik alasıdır. Aldığı hapis cezası sonuna kadar haklıdır. Kız kardeşimizin gözlerinden ailesinin ellerinden öpüyorum şikayetlerini geri çekmedikleri için.
Hocam saatlere bakarsanız ben yazmaya başlayınca arka planda yazılmış onlar. Dk farkları. Ama dediginize katılıyorum. Zira suç burada söz konusu haber sitesinin başlığı böyle atarak ilgi çekiyor sonra haber içerisinde olayı sonlara doğru kısaca anlatıyor. Bu bir haber metni bizim habercilik anlayışımız bu malesef.