alicelen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazıyı yarıya kadar okuyan bir firmasınız. Sabah %0 cpu alıyordum 30 liralık hostingde. 220 liralık optimizeli dediğiniz sunucuya kendiniz taşıdınız. Ve şuan %100 cpu alıyorum. Arkadaş 30 liralık hostingde kuantum bilgisayar vardı da cpu dolmuyor muydu? yazılım sorunum yok işte forumdan herkese gösteriyorum yok. Bi size görünüyor o yazılım sorunu. 30 liralık sunucu al bize para verme diyorsunuz resmen.

Efendim benim önerim bize inanmıyorsanız biraz farklı sistem uzmanlarıyla da görüşmeniz olacaktır.

Bilgisayarınızın görev yöneticisini açıyorsunuz, bir uygulama %100 CPU kullanıyorsa işlemci mi bilgisayar mı suçlu? Yoksa çalışan uygulama mı?

Taşımayla ilgili sorun da olabilir, cache vs. çalışma hale gelebiliyor taşımalarda ki bunun zaten bizim sunduğumuz hizmetle hiçbir ilgisi yok, incelemeniz gerekir bu durumu. Bildiriminizi de inceleyip ben yanıtlamıştım, tek bir PHP işlemi %50 üzerinde CPU kullanıyor, size ekran görüntüsü de iletilmiş, kanıt sunarak bilgi veriyoruz, hala üstüne bu şekidld yorum yapılması ilginç.

Runik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Ben hatanızı kabul edip iyileştirmeler için çabalayacağınıza dair bir yazı yazmanızı bekliyordum ama böyle bir mesaj yazmanız beni üzdü. Cloudflare da botlara izin vermemişsiniz bunu kendim yaptım ama ben hatalarınızı yazıp sizinle iddalaşmak istemiyorum. 5 Senedir bana güzel hizmet verdiniz herşey için çok teşekkür ederim ama son zamanda yaşanan sorunlar ile beni kaybettiniz başka müşterileri kaybetmemeniz için eleştirilere açık olmanızı tavsiye ederim.

iyi çalışmalar

Özel mesajda da size yanıt sundum.

Bildiriminizi de inceliyorum, hala yazışmaya devam ediyorsunuz ekibimizle, bir sorun bile yok yazışmada.

Yazışma da bu şekilde:

"Gönderilme tarih Saturday 30th May ve 00:55 Merhaba,
Aktarım işlemleriniz 24 saat içerisinde sağlanarak tarafınıza bilgi verilecektir. Mail hesapları bulunuyor ise aktarılamayacağını hatırlatmak isteriz."

"Gönderilme bugün ve 10:05
Merhaba,
Taşıma işlemleriniz tamamlanmıştır. ............"

Yani taşıma 1 gün kadar sürede yapılmış.

"Gönderilme bugün ve 17:16 Merhaba
Taşımayı yaptığınızı yeni gördüm site kapalı kalmış tüm gün. ......."

Yazdığınız sorun ve talepler de kısa sürede çözülmüş.

Burada gerçekten bu şikayet konusu acımasızca değil mi sizce de?