Merhaba,

Güzel Hosting olarak saldırı alan web sitelerinize hizmet vermiyoruz. Bu konuda bir iddiamız da yok, HTTP saldırısı alıp sunucuya zarar verirseniz siteniz askıya alınır. Bu tip sitelerin barındırılacağı yönünde size bir teminat da verilmedi.

Saldırı aldıysanız da size logu sunulmulştur zaten.

Buna rağmen sitenizi kapatmayıp Cloudflare ayarlayıp engellerseniz açabileceğinizi söylemişsiniz ve sonrasında açılmış da. Oysa hizmet sonlandırılması hakkımız dahi mevcut.

Cloudflare ayarınıza kadara yardımcı olunmuş ki biz botlara allow verecek şekilde yapılandırma sağlıyoruz. Sıralama kaybınızın bizimle ilgisi yok. Yurtdışı giriş vs. kapatmıyoruz.

Karantinadayız, tğm ülke evinde, haliyle hem destek hem taşıma hem satış tarafı normalin 2 katından daha yoğun, taşıma işleminde aksama olmaması için de oldukça gayret ediyoruz, taşımanız yapılmış ama nameserver yönlendirilmeden ne sorun var her zaman görmek mümkün olmuyor, nameserver yönlendirdikten sonra sitenizi takip edip bir hata varsa iletseniz zaten çözülür. Ama sitenizi takip etmediyseniz bizim de ne yazık ki elimizden pek birşey gelmiyor. Sonuç olarak taşıma ciddi bir olay, bizden talep ettiyseniz takip etmeniz sizce de faydalı olmaz mıydı?

alicelen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şekilde bugün hosting taşıma işlemi yaptılar, eski hostingde %0 cpu alırken şimdi %100 cpu gösteriyor. Site yavaşlıktan açılmıyor. Ne oldu diyorum yazılım kaynaklı diyor. 30 liralık hostingde yazılım sorunu yoktu 220 lira verince problem çıktı. Ayrıca şuan kendi siteleri de çökmüş sanırım.

CPU kullanımınızı cPanel'den görüyorsunuz, bunu bilgisayar size gösteriyor anlık olarak, biz elle yazmıyoruz. Yani scriptiniz kullanım yapıyor ki CPU kullanımı artıyor, bunun hosting hizmeti ile bir ilişkisi bulunmamaktadır.

SeliM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalitesi eskiye göre düştü ona katılıyorum ama kim olursa olsun cloudflare ayarına kadar niye başkasına güveniyorsunuz. Bazen kendi göbeğinizi kendiniz kesmelisiniz.

Kalite düşmesi gibi bir durum bulunmamakta, sadece karantinadaki yoğunluk sebebiyle bildirimler ortalama 10 değil 15 dakika gibi bir sürede yanıtlanıyor.

mdgrdg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de yıllardır guzel hosting ile çalışıyorum ve hizmetlerinden çok memnunum fakat taşıma işleminde çok problemliler ve bence tecrübeli değiller. En son web sitemi taşırken siteme bağlı olan subdomaini taşımamışlardı, cpanel üzerinden yapılan yönlendirmeler geçersizdi, eposta kısmını saymıyorum zaten, mesajlara geç cevap veriyorlar ve kesinlikle profesyonel değiller. Ben de sizin gibi 2 günlük süreç içerisinde sadece adsense zararım 300 liradan fazlaydı

Bildirimler ortalama 15dk içinde yanıtlanmakta. Taşımalar her zaman sorunludur. Web sitenizin tüm yapılandırmasını bilen sizsiniz, biz değiliz. Bu sebeple bahsettiğiniz sorunların oluşması son derece normal ancak bildirdiğinizde zaten ekibimiz yardımcı oluyor, "dosya ve veritabanlarını taşıdık gerisine karışmayız" gibi bir durum söz konusu değil.

groom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel hosting'de maalesef bende sorun yaşıyorum siteye 100 kişi girince cpu %100 bazen 10 kişi girince bile cpu %100 olabiliyor. Cpu sorunu dışında çok şikayetim yok. Her zamanda bu soruna yazılımınızla alakalı bizde sorun yoktur cevabını veriyorlar. 4 yıldır buradayım hızlı olduğu için tercih ediyorum ancak cpu sorunu nedeniyle değiştirebilirim.

CPU kullanımınızı cPanel'den görüyorsunuz, bunu bilgisayar size gösteriyor anlık olarak, biz elle yazmıyoruz. Yani scriptiniz kullanım yapıyor ki CPU kullanımı artıyor, bunun hosting hizmeti ile bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Runik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
An itibari ile guzelhost çöktü.

Sitemizde anlık bir sorun oluştu, genel bir durum bulunmamakta.