Çok kumar bağımlısı arkadaşım vardı bir şekilde kurtuldular. Borç kendi kendine ödenmez, aileni alacaksın karşına onlar senin ebeveynlerin bağırsada kızsada herkes yanlış yapıyor. Sen 13bin borçtan bahsediyorsun. Benim 19 - 23 yaş arası yaptıklarımı bilsen evlat olsan öldürürdün. Herkesin belirli dönemleri olur, her insan hata olduğunu bile bile hata yapar.
Bazı şeylerin yanlış olduğunu bilirsin ama beyin sana onu yapmanı emreder gibi uçkuruna yenik düşersin. Kimin ne yaşadığını bilmiyoruz sende bizim bilmiyorsun, sadece şukadar diyeyim, zaman geri alınsaydı 2003 yılında yediğim b0kları ailemle paylaşsaydım trilyonlarca para boşa gitmezdi... Bir evlat düşün ki düşmanının yapmayacağı şeyi yapsın sana. Sen 13binden bahsediyorsun ben neleri yedim.. Maddemi istiyosun aklına ne gelirse.. Tövbe edersin doğru yolu bulmak senin elinde. Sabah erken kalkarsın abdestini alır sabah namazına gidersin, kimse seni görmez rabbinle aranda aç avuçlarını canı gönülden dua et, hızır a.s imdadına yetişir yeterki doğru yolda ol, ve son diyeceğim bu dünyada en büyük servet ailedir ve ailenle paylaş. Paylaşmazsan 13 olur 23 33 43 53. Benim gibi yapma hayata 10 sene geç başlama..