4-5 yıldır müşterisiyim. Bir sitemde çok yavaşlık vardı sürekli kesintiler oluyordu başka firmaya geçmeyi planlarken vazgeçtim tekrar guzel hostingden alayım senelerdir kaliteli hizmet veriyor felan ama bir üst pakede geçeyim dedim. Cuma akşamı ödeme yaptım taşıma için 48 saatten uzun süredir taşıma yapmadılar sorun çıkar diye uyanık bekliyorum bende takip edeyim diye. Bu sabah daha yeni taşımayı yapmışlar dnsleri değiştirmemişler akşam 6 oldu site hala kapalı. 2K hit alan siteye bugün kimse giremedi. Adsenseden zararım 200 TL. Şuanda da sitede ssl ve 404 hataları veriyor destek talebi açıyorum saatte bir cevap geliyor oda yarım yapamak bir şeyi yapıp birşeyi yapmamışlar tekrar destek açmak zorunda kalıyorum gene 1 saat bekliyorum.
2 hafta öncesinde de siteye saldırı geliyordu cloudflare geçişi için destek istedim.Onda da cloudflare de siteye yurtdışı girişleri engellemişler tabi google botları girememiş site kapalı sanıp indexlerimi silmişler ben 1 hafta sonra farkettim bi baktım google'da indexim kalmamış 3k hitli siteme günlük 100 kişi giriyor. Farkettim düzelttim ama geç oldu site sıralamalarda ciddi anlamda düştü.
Bu şikayeti yazarken bile 1 saatir kuracağım cümleleri seçiyorum bir yandanda belki sitem düzelmiştir konu açmıyım diye kontrol ediyorum ama hala değişen birşey yok.Koskoca haftasonum çöp oldu.1 yıldır emek verdiğim sitemde çöp oldu, emeklerime de yazık oldu. herşey kötü oldu.
Guzel hosting eskiden çok iyi bir hostingdi herkese tavsiye ederdim 2 dkda desteklere cevaplar gelirdi ama artık öyle değil.Sürekli hostinglerde kesintiler oluyor , desteklere çok geç cevaplar veriliyor kalitesini çok bozdu.Artık Guzel hostingi tavsiye etmiyorum.
Lütfen başka hosting firmaları konu altında hizmetlerini tavsiye etmesin.Amatör gözüküyorsunuz.
Merhaba Runik,
Yurt dışına cloudflare üzerinden kapatılsa bile Google gibi bilinen botlara izin verebilirsiniz
https://blog.cliaweb.com/cloudflare-...engelleme.html
İyi çalışmalar.