Yusufcuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel domain hayırlı olsun
Teşekkür ederim
mace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam site güzel de 15 saniyeden fazla sürdü açılması, kesinlikle hızlandırma işlemi yapın.
Aynen hocam farkındayım ama yazılımsal bi hata olduğunu düşünmüyorum başka bir site vardı onun yanına bunu addon domain olarak ekledim hiçbir sorun yoktu ama 2 gündür hem yavaş açılıyor hemde arada cloudflare hata sayfası çıkıyor hosting veya cloudflare kaynaklı galiba.

MustafaCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenizi tam inceleyemedim açıkçası. Birkaç dakika tamamen yüklenmesini bekledim. Bu tarz çok fazla resim barındıran bir sitenizin resim optimizasyonunu çok iyi bir şekilde gerçekleştirmeniz gerekir. Kullandığınız tema da bu hıza etki edebilir. Hızlıca bir test yaptığımda 4.40mb civarı çıktı anasayfa boyutunuz. Bu çok yüksek bir rakam.

Ayrıca anasayfanızda en üstte bulunan resmin üstüne mouse getirdiğimizde aşağıda resimde paylaştığım yazı çıkıyor. Onu da düzeltmenizi tavsiye ederim.
http://prntscr.com/sr5jln

Belirtmeyi unutmuşum bu düzenleme ile ilave edeyim. Cloudflare DNS'lerinin tam oturması bir miktar zaman olabilir. Aldığınız hatanın sebebi olabilir düşüncesindeyim.

İleride güzel hit elde ettiğinizde sektörü itibariyle güzel kazanç getirebilecek türde bir internet sitesi.
Başarılar dilerim, iyi çalışmalar.
Teşekkür ederim değerlendirmeniz için, siteyi yeni açtığım için hala Türkçeleştirme yapıyorum attığınız görsel içinde teşekkür ederim bende google da siteyi aratınca neden o yazı geliyor diye düşünüyordum
Biraz daha düzenlemeye çalışıp olmadı ücretli destek almayı düşünüyorum site için