SeliM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
70 tane %100 özgün dört dörtlük ingilizce makaleli sitede bile o kadar tbm alınıyordu. Bana Şubat ayı öncesi dersen tamam, düşük. Yoksa kimse burada sidik yarıştırmıyor. Her şeyi yap ama tanımadığın insanlara karşı bilmişlik yapma, benden sana tavsiye. Rahatsız edici oluyorsun.
sen konuyu inan çok fazla yanlış anlıyorsun, yapmış olduğum bilmişlik yada birşey yarıştırmak değil, onu yapanları konuda rahatlıkla görebilirsin, pinterest sektörüne hiç başlamadım daha başlamayı düşünüyorum ama, konuda bazı sayfalarda reklam çıkmıyor diyenler olmuş bunun adsense politikalarında da yazan sebebini söylüyorum acikliyorum bu bilmişlik değil, ama senin nasıl algıladığın düşündüğün yada rahatsız olman hiç umurumda değil, benim amacım yardımcı olmak, he buraya gelip hava atmaya çalışıp yok 7 8 aydır şöyle yapiyorum deyip konuşanlara da cevabımı esirgemem hiç, benden de sana bi tavsiye olsun bilmiş olduğun bir konuda sonuna kadar tartışırım ama artislik yapmanın hicbir anlamı yok emin ol sidik yarıştırmak bana göre birşey değil gelmişsin corono günlerinde 1 1.5tl düşükmüş tamam tamam diye artislik yapıyorsun, nereden biliyorsun sana fazla olabilir ama düşük olduğunu düşünen insanlarda olabilir, ben düşükse bu düşüklüğü sebep olacak şeylerin nedenini anlatmaya çalışıyorum, bunuda kulaktan duyma değil adsensenin kendi politikalarında okuduğum makale ile anlatmaya bilgi vermeye çalışıyorum, bu konularda tartışırım bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım herkese öylede yapiyorum ama senin gibi sid..k yarıştırıcıların amacı çok farklı oluyor, önce bi konuyu oku ondan sonra gel sende bilmisligini yap tanımadığım insan.